Acerca de

Cute Girl

A SPECTRY

Első lépésként egy olyan webes platformot hozunk létre, ahol megtanítjuk a kódolás alapjait egy játék elkészítése közben. A tanulási folyamat során különböző kalandok teljesítenek majd a családok, miközben szinte észrevétlenül ismerkednek meg a programozás alaplépéseivel és azzal az algoritmikus gondolkodásmóddal, amely a különböző parancsok, összefüggések és megoldások kitalálásához nélkülözhetetlen. 

Miben lesz más, mint egy "átlagos" online programozó suli?

Több száz jobbnál jobb ingyenes, angol nyelvű programozó felület közül válogathatunk már ma is. Azonban magyar nyelven már meglehetősen kicsi a választék, ha a gyerekek számára készített oldalakat nézzük, az autizmussal élők speciális igényeire pedig még a külföldi tananyagkészítők sem gondoltak.

A tanítási módszertan és a tanulási felület is teljes mértékben a gyerekek és családjaik támogatását szolgálja majd, így tudjuk megadni számukra azt a fajta biztonságos, nyugodt környezetet, ami elengedhetetlen számukra. 

JÁTÉKOS FEJLESZTŐ JÁTÉKOK

A CÉL JÓL MEGHATÁROZOTT ÉS ELÉRHETŐ

NINCS VERSENY, SEM IDŐNYOMÁS

PONTOS UTASÍTÁSOK A SZÜLŐK SZÁMÁRA

INGERSZEGÉNY FELHASZNÁLÓI FELÜLET

POTENCIÁLIS HIBALISTA

Csatlakozz hozzánk

Amennyiben érdeklődő szervezetként, családként, vagy gyógypedagógusként szeretne a projekthez kapcsolódni, most megteheti.